Fejléc kép
: Menü :
: Linkek :
: Powered by :
: Anno Dana :
19 év 6 hónap
22 nap 16 óra 32 perc
: Számláló :
#dana számláló
2003. május 24. óta.
: Utolsó frissítés :
2006. június 04. 01:40
: Szabványok :
Arhív hírek

2004. március 31.
Jött egy új menüpont, az arhív hírek, innen (gyk. amit most olvasol) majd oda fognak átvándorolni az elévült híradások. Apró módosítások történtek még az adatbázis kezelésben, de ezt te úgysem látod, csak nekem lett jobb. :)

2004. március 30.
A mIRC-et használó kedves tagok figyelmét szeretném felhívni, hogy a programban van egy apró bug, ami miatt az óraátállítás után a mIRC rosszul tartja nyilván az időt. Ez értinti mind a scripteken belül történő lekérdezéseket, mind az időbélyegeket a sorok előtt (ha be van kapcsolva). A megoldás a 6.14-es verzió letöltése a program weboldaláról.

2004. február 6.
Puncsos legnagyobb problémája az elmúlt héten a számláló sötétkék háttérszíne volt, aminek szerinte feketének kellene lennie. Hát mit mondjak... Qrvára irigylem a problémáit, de tényleg. Mindenesetre számlálót cseréltem, ennek most fekete a háttere. Puncs egyébként az arany fokozat után (lásd lejjebb) megkapja az aranyabb fokozatot is, mivel megint szétküldött egy körlevelet. A hasonló eredményben egyelőre csak bízhatunk.

2004. február 2.
A lapon apróbb hibák még vannak, ezek javítása folyamatosan (jelzésektől függően) történik. Az oldal a régi, dana.ini.hu címről nem érhető el, mindenki használja a dana.hu -t!

2004. január 17.
Így az új év elején (relatíve) megújult a weblapunk is. Legalább is kinézetre. A tartalmi megújulás többé-kevésbé folyamatosan fog majd zajlani, attól függően, hogy lesz-e mit ide tenni a lapra. Mindenki böngéssze egészségére az új lapot!

Puncsos valami ismeretlen és heveny hirtelen felindulásból küldött egy körlevelet a hajdani #dana tagoknak, hogy tegyék újra tiszteletüket a csatin. Ez a keresztes hadjárat sikeresebb lett, mint bárki hitte volna, így a létszám örvendetesen megnőtt.
Puncsos a #dana csati arany fokozatú tagtoborzó támogatója

Copyleft 2003-2006 by #dana csati, webmester: Gabrov