Fejléc kép
: Menü :
: Linkek :
: Powered by :
: Anno Dana :
19 év 6 hónap
22 nap 16 óra 32 perc
: Számláló :
#dana számláló
2003. május 24. óta.
: Utolsó frissítés :
2006. június 04. 01:40
: Szabványok :
#dana csati N.T.GY.I.K.-ja (Nem Túl Gyakran Ismételt Kérdések)
 1. K: Miért #dana a csati neve?
  V: Mer nem Böske.
 2. K: Van valami köze Dana Scully ügynökhöz?
  V: Nincs. Nem egy paranormális dolog létrehozni egy csatit...
 3. K: Tudom már, Dana International-ról kapta a nevét! Ugye?
  V: Dana rajongó van a csatin Baktor személyében, de a fáma szerint a csati neve nem az énekesférfinőtől ered. (És az énekes neve sem a csatitól.)
 4. K: Mindig ilyen gyér a létszám a csatin?
  V: Mostanában sajnos igen. Annak idején a Matávos általánydíj és a 150 Ft-os kedvezmény megszünésével megcsappant a létszám, és valahogy azóta sem jöttek vissza a régi emberek. Felmérés készült, hogy habár egyre több embernek van szélessávú elérése (ergo annyit netezik, amennyi a csövön kifér), kevesebben csetelnek, mint a régi modemes (h)őskorban. Igaz, puncsos sikeres tag visszatoborzó akciójának hála, mostanában kicsit többen vagyunk (ami nem mindig jelenti azt, hogy nagyobb az élet! :) )
 5. K: Hány bot van a csatin? Csak hogy ujjoncként nehogy velük álljak neki csevegni...
  V: A csatin a botok folyamatosan változnak, már lusta vagyok folyton frissíteni ezt a részt. Jelenlegi felállás: Cacharel, Erevtov, Hatsepsut, Keoma, Laylatov, Nefertiri, Padlofek, Padlogaz, paraTROOP, Tesco, Vivien. És nem mindegyik tud válaszolni... (Megjegyzés: Meg ne kérdezd, hogy miért van ennyi és miért épp ez a nevük! Illetve, kérdezd, úgy 1432-szer, Baktortól.)
 6. K: Milyen gyakran vagdostok ki embereket (kick/ban)?
  V: Ritkán. Szerencsére olyan nagy istenbarma már régen tévedt el felénk, mint amilyenek a neten másfelé megfordulnak. Nyugodtan lehet hülyéskedni, a határok elég tágak, és nagy a tűrőképességünk. Igazából szövegelésért még senkit nem vágtunk ki, inkább olyan szokott előfordulni, hogy vki 2 képernyőt tele akar írni ugyanazzal a mondattal. Na az ilyet fél képernyő után megakasztjuk egy kick-kel. Az utolsó bannolásra a csatin már csak az őskori, kőbe vésett logok emlékeztetnek.
Plusz kérdések:
 1. K: DE HONNAN JÖTT A DANA NÉV???
  V: Egyenesen a mellényzsebből.
 2. K: Dömdödöm?
  V: Telefele! (Update: Bombolde! Vagy bömbölde. Vagy mittu domain.) Csúcsidő kell! Zimezüm!
Copyleft 2003-2006 by #dana csati, webmester: Gabrov